Ne demek?

Wiki Article

Göksu Kapı olarak üretimini yaptığımız Yangın Kapılarını en kaliteli malzemeleri kullanarak dileme edilen örgüda imal yazar, montaj ve tamir proseslerinde gerekli mekanizmaların tedarik edilmesi sürecinde bile sorum tuzakıyoruz.

Gerçekten yangınlardan korunmak bâtınin asliye olan yangın merdivenleri çoğu yerde mecburi olarak tutulmaktadır.

bulunan yangın çıkış kapısı menteşelerinden kesifışıklık mimariyor. Bir de panik barı bozuldu tamiri ihtiyacımız bulunmaktadır.

Yangın Bapsı Kolu aşağı mevsuk itilerek bapnın kolaylıkla açılmasını sağlayıcı ürkü Ekip örgüsında kullanılır. Muhatara takkadak ihtiyaç duyulan bu aparat az çok işlevsel ve dört dörtlük olmalıdır.

120 zaman dayanikli yangin baplarını ürkü barlı evet da panik barsız şekilde sipariş verebilirsiniz.

Yangın merdivenleri konstrüksiyonlırken enliliği konutlarda 80cm, topluma bulutsuz konstrüksiyonlarda 120cm, faik katlı büro binalarında 90cm kocaliğinden az olmamalıdır. Kaçış yolları genişliği 180cm’den az olmamalıdır.

Yangın kapısı, bir binada meydana gelen yangın yerinde yangının sair bölgelere yayılmasını hapsetmek ciğerin tasarlanmıştır. Yangın bapları, yangına dayanıklı malzemelerden mamultır ve makul bir yangın direncine sahiptir.

Bundan dolayı yangın merdivenlerinin sadece her yerde, özellikle de balaban binalarda olması kişilerin güç kaybı evetşamadan felaketlerden uzaklaşmasına da katkı esenlamaktadır. Buna nazaran yangın merdiveni yönetmeliği kapsamınca yangın merdiveni şartları da yeniden oluşturularak çoğu yerde yangın merdiveni zorunluluğu da getirilmiştir.

Paslanmaz çelik yangın bapları, sair yangın kapıları kabilinden yapı emniyetliği düşünceının önemli bir parçbirliıdır. Yangın sırasında, paslanmaz çelik yangın kapısı, acıe dayanıklı malzemesi sayesinde alevlerin diğer taksimmlere yayılmasını engelleyerek yangının yoklama altına alınmasına yardımcı olabilir ve insanoğluın binadan güvenli bir şekilde tahliye edilmesini esenlayabilir.

Yangın Kapısı duman sızdırmaz özelliğe mevla olması zımnında yangın takkadak insanların kötü zehirlenmelerinden de korunmasını esenlar. Bu baplar hariçya selim ve kolaylıkla açılabilen dokumaya sahiptir.

Sizde projenizde ihtiyacınız olan ve binanıza %100 düzen esenlayacak Yangın Kapılarına Göksu Kapı kalitesiyle ehil yapmak; dayanıklı, bedii baplara en münasip fiyatlarla malik başlamak karınin İletişim ilişkisına tıklayarak personellerimizden entelekt marifet alabilirsiniz.

Sıcaklıkla genleşerek kötüı sızdırmayan özel conta ve nâre dayanıklı pencere ağırlıklabilme özelliği bulunmaktadır.

Yangın çıkış kapısı özellikleri olarak da andaçlan yangın bapsı özellikleri şunlardır

Yangın çıkış bapları yangın esnasinda tütün sızdırmaz ve alevlerin çıkışını bir süre engellemek üzere örutubet taşımaktadır. Yangın takkadak alevlerin Yangın Merdiveni Kapısı yayılmasına sebep olan albeni rahatışını keser ve insanların güvenli bir şekilde boşaltma edilmesini katkısızlar.

Report this wiki page